RADIONICA: "Praktične i iskustvene smjernice za pisanje znanstvenih i stručnih radova"

Pozivamo Vas da se prijavite na ONLINE radionicu na temu "Praktične i iskustvene smjernice za pisanje znanstvenih i stručnih radova" koja će se održati u četvrtak, 27. lipnja 2024. u 17:30 sati putem Google Meet-a.

Poveznicu za Google Meet dobiti ćete po prijavi na radionicu.

Poveznica za prijavu na radionicu: https://forms.gle/Q66ZPX4LMuijjwKc9

Poveznica za prijavu na radionicu
invitation

Sastanak organizacijskog odbora prve konferencije Udruge studenata i alumnija Poduzetništvo i EU fondovi

Dana 22. svibnja 2024. godine održan je sastanak organizacijskog odbora prve konferencije u organizaciji Udruga studenata i alumnija Poduzetništvo i EU fondovi. Konferencije je usmjerena na temu "Budućnost poduzetništva: Uloga specijalističkog studija u prilagodbi na promjene“. Pozivamo sve zainteresirane studente, alumnije i druge zainteresirane da nam se pridruže u oblikovanju i provedbi konferencije koja će se baviti ključnim pitanjima budućnosti poduzetništva i važnosti te ulozi studija u prilagodbi na stalne promjene u poslovnom okruženju. Više informacija o Konferenciji, uključujući datum, mjesto održavanja i program, bit će dostupno uskoro na našoj web stranici.

Upisana 5. generacija polaznika poslijediplomskog specijalističkog studija Poduzetništvo i EU fondovi

Sveučilište Sjever, kao vodeća obrazovna institucija na sjeveru Hrvatske, kroz ovaj studij kontinuirano osigurava visokokvalitetno obrazovanje koji doprinosi razvoju Sjeverozapada kao i cjelokupnog gospodarstva Hrvatske. Od pokretanja studija 2019. kroz studij prošlo je u 4 generacije te preko 50 naših kolegica i kolega polaznika.

Novu generaciju polaznika na uvodnom predavanju pozdravili su prorektor za suradnju s gospodarstvom, EU projekte i međuinstitucijsku suradnju, izv. prof. dr. sc. Petar Mišević, prorektorica za znanstveno-umjetnički rad i međunarodnu suradnju prof. dr.sc. Anica Hunjet, pročelnik Odsjeka za poduzetništvo i EU fondove, doc. dr. sc. Tomislav Radoš, pročelnik Odjela za Ekonomiju, prof. dr. sc. Ante Rončević te predsjednik Udruge studenata i alumnia poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondovi, Matija Kikelj.

Svim našim kolegicama i kolegama želimo uspješan tijek studija uz bogat znanstveni rad i praktični doprinos. Udruga PEUF UNIN otvorena je za sve oblike suradnje i inicijative u cilju korištenja stručnih znanja i vještina naših kolegica i kolega.

PEUF 5th gen

Sastanak članova i vodstva Udruge studenata i alumnija Poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondovi

Dana 9.12.2023. godine održan je sastanak članova i vodstva Udruge studenata i alumnija Poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondovi. Sastanak je održan u svrhu pregleda dosadašnjih aktivnosti Udruge, ali i razmatranja mogućih smjernica za buduće projekte i inicijative.

Na sastanku su prisustvovali predstavnici članova Udruge kao i članovi vodstva, što je rezultiralo produktivnim dijalogom i razmjenom ideja. Ovim putem članovi su imali priliku iznijeti svoje prijedloge i sugestije za buduće aktivnosti Udruge. Otvoreni dijalog omogućio je razmjenu ideja prilikom planiranja budućih projekata i događaja te je upravo angažiranost članova ključna je za daljnji uspjeh Udruge.

U narednim tjednima vodstvo Udruge će analizirati sve prijedloge i ideje te će ih koristiti kao smjernice prilikom kreiranja planova za buduće aktivnosti.

Hvala svima koji su sudjelovali na sastanku i koji kontinuirano podržavaju rad Udruge studenata i alumnija Poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondovi Sveučilišta Sjever.

Obavijest o sastanku Udruge PEUF UNIN - 2. prosinca 2023. godine

U subotu, 2. prosinca 2023. godine u 12:30 sati održati će se sastanak Udruge studenata i alumnija poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondova na kojem će biti riječ o prezentaciji Plana udruge i aktivnostima članova.
 
Okupljanje članova je ispred Sveučilišta Sjever, Ulica 104. brigade, Varaždin (zgrada UNIN 2).