Na godišnjoj razini Udruga će organizirati Znanstvenu tematsku konferenciju na kojoj bi sudjelovali bivši i sadašnji studenti Poslijediplomskog studija Poduzetništvo i EU fondovi te Poslijediplomskog međunarodnog (združenog) doktorskog studija „Međunarodni ekonomski odnosi i menadžment“ te bi se angažirali vanjski stručnjaci iz različitih područja.

Osim navedenih, konferenciji će se moći priključiti i ostali studenti i bivši studenti Sveučilišta Sjever, nastavno osoblje Sveučilišta, ali i svi zainteresirani vanjski dionici koji bi svojim istraživanjem mogli upotpuniti navedenu konferenciju.

three people sitting in front of table laughing together

Na temelju pristiglih radova za Konferenciju sastaviti će se zajednička publikacija u kojoj će biti prikazani radovi izloženi na istoj.

Također, redovito bi se izrađivao bilten članova Udruge u kojem bi se promovirale vještine i znanja sadašnjih i bivših studenata, aktivno bi se pratio njihov rad te akademski i poslovni razvoj, a promovirali bi se i radovi koje su isti objavili tokom studiranja na Poslijediplomskom specijalističkom studiju Poduzetništvo i EU fondovi.

red white and green color pencils